CTE: Izlet: Adirondack Bank Center at the Utica Memorial Auditorium

CTE: Izlet: Adirondack Bank Center at the Utica Memorial Auditorium

Studenti Proktora obišli su objekte Adirondack bankarskog centra u Memorijalnom auditorijumu Utike. Dok su bili tamo, studenti su saznali za produkcijsku salu i kako je prodavnica tima radila zajedno sa prodajom karata/front office korporacija i pogledali šta podrazumeva posao menadžera društvenih medija. Studenti su takođe mogli da gledaju kako Komete vežbaju za odsutnu utakmicu i iskuse kako je gledati utakmicu iz apartmana. To je povezano i sa našim kursevima računovodstva i marketinga jer su studenti mogli da vide različite poslove unutar objekta i postave pitanja o prodaji, računovodstvu i marketingu.

Na Q&A sesiji, osoblje je naglasilo važnost izgradnje odnosa jer im je to pomoglo da uđu u organizaciju i veliki je deo toga kako su uspešni u svojim ulogama. Osoblje je takođe podelilo kako su postali deo organizacije i kako studenti mogu da se na putu rada u profesionalnoj sportskoj organizaciji.

Komete su bile veoma velikodušne u davanju specijalne ponude studentima Proktora, fakultetu i osoblju za njihove domaće utakmice 8. Veliko hvala svima u Adirondack Bank Centru u Memorijalnom auditorijumu Utike i Timu kometa i osoblju što su poželeli dobrodošlicu našim studentima i vratili zajednici!

POGLEDAJTE GALERIJU OVDE