CTE: 17. godišnja proslava učenja

Genesis Grupa:

Stipendija Savezne kreditne unije od 1.000 dolara

Klub budućih poslovnih lidera Amerike, na čelu sa učiteljicom biznisa - gđicom Deb Pedersen, dobio je stipendiju od 1.000 dolara od Prvog izvora Federalne kreditne unije. Klub pomaže srednjoškolcima da se pripreme za karijeru u biznisu kroz akademska takmičenja, razvoj liderstva i obrazovne programe. Nagradu su dobili na 17. Studentski klub će iskoristiti novac da prisustvuje godišnjim takmičenjima i da klub uzgaja do svog punog potencijala.

Gospođa Deb Pedersen (Savetnik kluba), Eh Tha Yu Paw (predsednik kluba), Geri Til (Klub Parlamentarac) i Rebeka Hoang (Blagajnik kluba)

Na slici iznad: gospođa Deb Pedersen (Savetnik kluba), Eh Tha Yu Paw (predsednik kluba), Geri Til (klub parlamentarac) i Rebeka Hoang (Blagajnik kluba)

"ČESTITAM, FBLA!" - CTE Business Department

Genesis Grupa:

Izuzetna nagrada za vaspitača

Gđica Džesika Diboa, nastavnica tehnologije u srednjoj školi Proktor i savetnik kluba robotike, dobila je nagradu za izuzetne edukatore preko Genesis grupe. Svoju nagradu prihvatila je na 17. godišnjoj proslavi učenja u Harts Hil Inu 16. novembra 2023. godine. Gđica Duboa je izabrana za znanje, posvećenost i strast svog subjekta i značajan uticaj koji ima na živote svojih studenata i zajednice u celini.

Slika pobednika Genesis Grupe 17.

"ČESTITAM, gospođice Duboa!" - CTE Business Department