Watson-Williams Januarski bilten

Našim roditeljima, čuvarima i prijateljima,

U ime fakulteta i osoblja, zahvaljujemo se svim studentima, porodici i prijateljima koji su nam se pridružili na događaju Doručak i knjige. Nadamo se da je vaše vreme provedeno sa nama bilo prijatno. Uspeli smo da skinemo dva bicikla za dva zaslužna studenta. Komitet za donošenje zajedničkih odluka (SDM) ceni donacije koje su dali naši partneri u zajednici, Mekdonalds, Louz i porodica Gorea. Vaša kontinuirana podrška pomogla je događaju da bude ogroman uspeh. Takođe želimo da se zahvalimo čitaocima naše zajednice koji su iz svog pretrpanog rasporeda izašli da čitaju na svim časovima i izmame osmehe studentu na lice. Pošto su čitaoci zajednice i naše porodice kao sudije dodelili jednoj učionici žurku kokica ljubaznošću "Grincha koji je ukrao Božić" koju je izložila gđica Mejias, naša roditeljska veza. Posetite naš sajt za istaknute stavke.

Takođe želimo da se zahvalimo našim dobrim Samarićanima koji su obezbedili igračke za "Napuni autobus". Kao rezultat toga, priznati smo kao najznačajniji donatori i osvojili prvo mesto. Vaše donacije će mnogu decu učiniti veoma srećnom ove praznične sezone. Studenti u Votsonu su takođe oduševljeni jer ćemo imati DJ žurku iz KISS FM-a kao znak njihove dobre volje.

Dobro smo počeli ovu školsku godinu. Obezbedili smo obogaćivanje iskustava u učenju za naše učenike, a planirano je još mnogo uzbudljivih aktivnosti. Naš primarni fokus i dalje je akademsko dostignuće i pružanje iskustava studentima da budu životni učenici.

Nadam se da neće biti snežnih oluja! Ali, u slučaju lošeg vremena, molimo vas da slušate radio ili gledate TV zbog mogućeg zatvaranja škole. Takođe šaljemo masovne poruke roditeljima i partnerima u zajednici za suštinska ažuriranja, pa vas molimo da posavetujete školu o svim promenama broja telefona koje ste možda imali. Želimo vam svima sigurno i mirno

Nova godina!

Iskreno

Dr Šeril B. Minor
Direktor

"Postoje dva trajna poklona koja možemo da damo našoj deci... jedan je koren; druga su krila."

Da biste prikazali PDF ovog biltena, kliknite ovde.