Bilten iz osnovne škole Votson-Vilijams decembar 2022

"Najdragocenije blago na svetu je u glavi deteta."

"Sezona je vesela"

Poštovani roditelji/čuvari,

Odbor za donošenje zajedničkih odluka sponzoriše naš godišnji program "Doručak i knjige", u saradnji sa našim partnerima u zajednici u sredu, 7. decembra 2022. godine u 8:00 časova. Roditelji i učenici mogu da uživaju u ukusnom doručku i dobroj knjizi! Svaki učenik koji pohađa dobiće besplatnu knjigu i imaće svoje ime smešteno u crtež za šansu da osvoji bicikl! (Crtež će biti posle programa Doručak i knjige) Nakon Doručka, posetite štand sa fotografijama za praznike i slikajte porodicu za praznike, a zatim prošetajte i pogledajte dekoracije naše dvorane! Svi učenici moraju biti u pratnji odrasle osobe. Rezervacije su obavezne.

Program Produženo vreme učenja počeće 6. decembra 2022. godine, a učenici će ostati u različitim danima do 16 časova. Nastavnici su identifikovali grupisanja učenika i poslali kući pisma o dozvolama roditelja i raspored prisustva vašeg deteta. Molimo vas da podržite priliku vašeg deteta da dobije dodatno poučno vreme da postane bolji učenik, ako se to zatraži. Vaša stalna pomoć i podrška su veoma cenjeni.

Za kraj, naš Zimski koncert je proslava praznične sezone i zakazan je za sredu, 14. decembar 2022. godine u 17:30 časova. Molim vas dođite i uživajte u divnim talentima vaše dece!

Iskreno
Dr Šeril B. Minor
Direktor

ŠKOLSKE SLIKE
Dan ponovnog poletanja zakazan je za četvrtak, 8. decembar. Dodatni obrasci za slike dostupni su u glavnom kabinetu. 

WATSON WILLIAMS FUNDRAISER
Svakog petka kokice će se prodavati za 50 centi. Molimo vas da obavestite nastavnika vašeg deteta ako imate neku ideju za prikupljanje sredstava.

ŠKOLA NE ZASEDA ZA UČENIKE:
Petak, 23. Od 2022. do ponedeljka, 3. januara. Nastava 2023 se nastavlja u utorak, 4. januara. 2023