JFK International Night 2023

Sinoć je naš školski okrug bio domaćin nezaboravne Međunarodne noći na JFK-u! Želimo da izrazimo najdublju zahvalnost školi, osoblju, učenicima i roditeljima koji su ovaj neverovatan događaj učinili stvarnošću. Živahne boje, arome za ispiranje usta i smeh ispunili su vazduh kada se naša raznovrsna zajednica okupila da proslavi bogatstvo kultura koje naš okrug čine tako jedinstvenim.

Upućujemo iskrenu zahvalnost nastavnicima i osoblju koji su neumorno podržavali i vodili naše učenike u njihovim pripremama. Vaša nepokolebljiva posvećenost negovanju gostoljubivog i inkluzivnog prostora je zaista za svaku pohvalu. Roditeljima koji su nam se pridružili neizmerno smo zahvalni na vašem entuzijastičnom učešću u deljenju i proslavi vaših kultura. Vaše prisustvo i doprinos su bili od vitalnog značaja za negovanje osećaja pripadnosti unutar naše školske zajednice.

Nastavimo da negujemo i slavimo različitosti koje obogaćuju naš školski okrug. Stvaramo okruženje gde se svi osećaju poštovano, cenjeno i cenjeno.