• Kuжi
  • Vesti
  • Okružne vesti: Čestitam Meredit Bruno, bibliotekarki godine!

Okružne vesti: Čestitam Meredit Bruno, bibliotekarki godine!

Okružne vesti: Čestitam Meredit Bruno, bibliotekarki godine!

Čestitam Meredit Bruno, bibliotekarki u osnovnoj školi Martin Luter King, mlađoj osnovnoj školi što je bila primalac bibliotekara godine za sistem biblioteke Oneida/Herkimer. Biće počastvovana na svečanom ručku u OHM BOCES-u 13. maja 2024. godine.

Gospođa Bruno je preuzela inicijativu u razvoju PBIS programa MLK-a i blisko sarađuje sa nastavnicima u učionicama kako bi osigurala efikasnost. Meredit dosledno istražuje finansiranje i bespovratna sredstva za biblioteku. Ona je obezbedila sredstva za "Malu biblioteku" ispred svoje zgrade koju će članovi njihove zajednice i porodice koristiti, kao i inicijative za prikupljanje sredstava kako bi se MLK-u omogućilo da bude domaćin Sajma knjiga. Organizovala je i organizovala porodične događaje kako bi podstakla pismenost i porodični angažman u svojoj školskoj zajednici. Njen kontinuirani fokus na našu raznovrsnu populaciju pruža našim učenicima izloženost kulturno odgovornoj i relevantnoj literaturi, omogućavajući našim učenicima da naprave jake veze.

Mnogo dana, naći ću Meredit i studente zaokupljene učenjem zasnovanim na projektu, uzbuđene da uče. Meredit olakšava klub kodiranja tokom studentskih ručkova, pružajući našim učenicima priliku da koriste novu tehnologiju i fokusiraju se na STEM nastavni program. Ona takođe olakšava našoj Školskoj bezbednosnoj patroli, pomažući nam da svakodnevno ponavljamo naša pravila PBIS-a.

Meredit je vredna imovina MLK-a, kao i gradske škole Utica. Srećni smo što je deo našeg tima!