• Kuжi
  • Vesti
  • Poruka dr Ketlin Dejvis, privremenog nadzornika.

Poruka dr Ketlin Dejvis, privremenog nadzornika.

Našoj UCSD zajednici,

Dobrodošao nazad! Nadam se da su svi imali opuštajući i restauratorni prolećni raspust. Teško je poverovati, ali već smo skrenuli ugao u poslednje mesece ove akademske godine.

Dok očekujemo preostalih nekoliko nedelja, molimo vas da obratite pažnje na neke ključne datume i predstojeće događaje koji su važni za našu zajednicu:

Nedelja zahvalnosti nastavnika: 6. maj – 10. maj

Naš okrug će proslaviti Nedelju zahvalnosti učitelja, prepoznajući neverovatnu posvećenost i naporan rad naših učitelja. Ohrabrujem učenike i roditelje da posete glavnu kancelariju svoje škole kako bi pokupili formular "Hvala mom omiljenom učitelju". Učenici će imati priliku da ih popune i lično dostave svojim nastavnicima tokom nedelje. Naši učitelji su zaista srce i duša našeg okruga, i ovo je divan način da pokažemo našu zahvalnost.

 

Rasprava o budžetu Odbora za obrazovanje: 7. maj

Ovaj važan sastanak nam daje mogućnost da podelimo troseoni budžet za školsku 2024-2025. godinu.  Pozivamo vas da nam se pridružite da saznate više. 

 

Glasanje o budžetu škole: 21. maj

Molimo vas da iskoristite vreme da izađete i glasate o predloženom budžetu za školsku 2024-25. godinu. Predloženi budžet iznosi 266.454.264 dolara, sa povećanjem od 0% popusta i pridržavanjem kape za porez na imovinu. Pored toga, odlučićete o Projektu unapređenja kapitala u iznosu od 65 miliona dolara (troškovi projekta ispunjavaju uslove za izgradnju pomoći i dobićete približno 98% pomoći), osnivanje Fonda kapitalnih rezervi za 2024. do 15 miliona dolara, izbor jednog odbora za obrazovanje za petogodišnji mandat, i sredstva za Javnu biblioteku Utika u ukupnom iznosu od 886.809 dolara.

 

Dan konferencije nadzornika | Bez škole: 21. maj

 

Dan sećanja | Bez škole: 27. maj

 

Školski okrug je tokom pauze nadogradio bezbednosne sisteme na svakoj tački ulaska u srednju školu. To je podrazumevalo ugradnju detektora metala i uređaja za skeniranje torbi.  Prvih nekoliko dana ulaska može potrajati još nekoliko minuta dok se svi studenti ne navikne na sistem.

Završimo godinu jako! Vaša kontinuirana podrška i angažovanje su ono što naš okrug čini izvanrednim mestom za naše učenike da uče i rastu.
 

Srdačan pozdrav, dr Ketlin Dejvis
Privremeni nadzornik
Gradska školska četvrt Utica