Okružne vesti: Liste klasa

15. aprila 2024.

Dragi roditelji/čuvari:

Sada počinjemo proces pripreme za plasman na čas, za šta je potrebno mnogo sati od strane celog poučnog tima. Imamo praksu plasmana, koja ne dozvoljava zahteve za individualne nastavnike. Ova politika pomaže da se obezbede odgovarajući plasmani za sve naše učenike, omogućava kapital i pruža našem osoblju uputstva mogućnost da iskoristi svoju stručnost za određivanje pravilnog smeštaja vašeg deteta.  Plasmani su razvijeni sa velikom negom.

U proteklih nekoliko godina, primenili smo niz okruženja za učenje kako bismo obezbedili mnoštvo stilova učenja. Prilikom donošenja odluka o plasmanu, nastavićemo da sagledamo različite kriterijume:

  •  Akademske potrebe
  • Društvene potrebe
  • Potrebe u ponašanju
  • Studentske usluge
  • Heterogene grupe
  •  Stilovi učenja
  • Stilovi nastave

U slučajevima kada dete ima posebne potrebe ili određene nedoumice postoje, potrebno je da se konsultacije roditelja sa glavnice odvijaju do 1. maja 2024. godine. Zabrinutost bi trebalo da bude napismeno i stavljena u zapečaćenu kovertu adresiranu na upravnika zgrade. Spiskovi osnovnih razreda biće poštom 19. avgusta od strane direktora škola. Rasporedi srednjih studenata biće poštom tokom nedelje 19.    

Klasna grupisanja su napravljena u cilju povećanja efektivnosti nastave, maksimiziranja resursa za decu i poboljšanja njihovog učenja. To su neka od mnogih pitanja o kojima razmatramo i diskutujemo. Trebaju nam meseci da dođemo do zatvaranja časova za decu. Unapred zahvalan što podržavate našu politiku plasmana.

Magnetne škole su ukinute prošle godine. Zahtevi za prenos između škola nisu dozvoljeni ukoliko se ne proceni da je to teško i ovlašćeno od strane upravnika škola. Prenos učenika između zgrada stvara neravnotežu u veličini razreda i negativno utiče na efikasno pružanje usluga prevoza.   

 

Iskreno

Dr Ketlin Dejvis

Privremeni upravnik škola

                                                                                   

KD/dg
C: evidencija