• Kuжi
  • Vesti
  • Utika Road Runners 2024 stipendije su sada otvorene!

Utika Road Runners 2024 stipendije su sada otvorene!

Utika Road Runners 2024 stipendije su sada otvorene!

Stipendije za 2024. godinu su sada otvorene!


Prijavite se ovde!


Utica Roadrunners imaju promociju porodičnog zdravlja i fitnesa kroz trčanje kao našu primarnu misiju. Svake godine sponzorišemo brojne manifestacije kako bismo pomogli da se prikupi novac za kolegijumske stipendije za izuzetne diplomirane studente-sportiste u našoj zajednici. Sa zadovoljstvom objavljujemo da će se ova tradicija nastaviti 2024. godine sa stipendijama Pola Ohlbauma i Hauarda Rubina za izuzetne muške i ženske podnosioce zahteva.

Minimalne kvalifikacije koje će Odbor za stipendije razmotriti uključuju tekuća dostignuća kandidata, akademska dostignuća i vannastavne aktivnosti. Stipendije u iznosu od 500 dolara su jednovremena nagrada koja će se koristiti za školarinu, naknade ili stambene troškove na akreditovanom koledžu ili fakultetu. Trkači koji su dobili punu stipendiju za vožnju nemaju pravo na ovu stipendiju.

Sve prijave moraju biti primljene i završene do petka, 31. maja 2024. godine, da bi se razmatrale! Nepotpune aplikacije kojima nedostaju potrebni dokumenti neće biti uzeti u obzir.

Nijedan materijal neće biti vraćen. Molimo vas da budete sigurni da je prijava završena od strane podnosioca zahteva.