• Kuжi
  • Vesti
  • Okružne vesti: Pretraga nadzornika, zatražene vaše povratne informacije

Okružne vesti: Pretraga nadzornika, zatražene vaše povratne informacije

Pretraga nadzornika, tražene povratne informacije

 

Gradski školski okrug Utika počeo je potragu za svojim novim upravnikom škola, koji će početi u septembru 2024. Privremena nadzornica Keti Dejvis, nastaviće da služi okrugu tokom ovog prelaznog perioda, što je veoma cenjeno. Od oktobra 2022. godine, Gradski školski okrug Utica angažovao je službe vršioca dužnosti i privremenih nadzornika, koje su privremene pozicije, sa ciljem da pomognu u vođenju okruga kada stalni nadzornik nije prisutan ili u periodu kada školski okrug treba da angažuje i imenuje stalnog upravnika.

 

Tokom procesa pretraživanja nadzornika, putem anketa biće zatražene povratne informacije članova školske zajednice, osoblja i učenika. Ako želite da učestvujete u anketi u vezi sa iskustvima, karakteristikama ili atributima koje smatrate da novi nadzornik treba da ima, molimo vas da kliknete na vezu ankete koja je navedena ispod.  Ovo istraživanje, nazvano Razmena misli, obezbeđeno je na više jezika.  Molimo vas da prilikom početka ankete označite jezik po vašem izboru. Ovo istraživanje se zatvara 22.

 

Namera ove razmene misli je da pruži priliku javnosti da na konstruktivan način podeli misli koje će koristiti procesu pretraživanja nadzornika.  Komentari ne mogu da sadrže imena učenika ili pojedinaca ili da uključuju psovke. 

 

Hvala vam što ste dali povratnu informaciju!

 

Link ankete o razmeni misli ovde