• Kuжi
  • Vesti
  • District News: One-day STEM Camp: Saturday, March 2, 2024 at Innovare Advancement Center

District News: One-day STEM Camp: Saturday, March 2, 2024 at Innovare Advancement Center

District News: One-day STEM Camp: Saturday, March 2, 2024 at Innovare Advancement Center

Da li ste znali da mali kompjuter po imenu Raspberry Pi može da utre put uzbudljivim karijerama u istraživanju tehnologije i inovacijama?

Sledeći za PROGRAM ORION STEM outreach je jednodnevni STEM kamp koji će biti ponuđen u subotu, 2. marta, u Innovare Advancement Centru. Ovaj STEM kamp pod nazivom "Pi Day" je za 9. – 12. razred.

Vazduhoplovna istraživačka laboratorija /Direkcija za informisanje, poznata i kao Rimska laboratorija, sponzoriše ovaj STEM program besplatno kroz projekat ORION, koji je zajednički napor između Rimske laboratorije, Kvanterion Solutions Incorporated, Assured Information Security, Instituta Griffiss i NYSTEC- a.  Ovu priliku vazduhoplovstvo pruža kako bi podstaklo studente da se bave budućim karijerama na STEM poljima.

Kamp će se održati od 9.00 – 15.00 časova, a prijave se primaju do 21. februara. Ako je vaš tinejdžer ili student zainteresovan za tehnologiju ili nije siguran šta želi da radi za karijeru, iskoristite ovu zabavnu priliku da ih predstavite svetu IoT tehnologije! Prijavite se danas https://bit.ly/3HFcwAj (prostor je ograničen).