• Kuжi
  • Vesti
  • Gradski školski okrug Utica najavio vršioca dužnosti nadzornika škola

Gradski školski okrug Utica najavio vršioca dužnosti nadzornika škola

Okružni odbor gradske škole Utica najavio je privremeno imenovanje Stivena Falčija za vršioca dužnosti upravnika škola na redovnom sastanku Odbora 23. maja 2023. godine.

Falči će odmah preuzeti ulogu vršioca dužnosti upravnika škola, zameniće Brajana Nolana koji je bio vršilac dužnosti upravnika škola od 18. oktobra 2022. godine. Falčijevo imenovanje tokom 30. juna 2023.

Falči je zaposlen u Utika CSD-u više od 30 godina. Trenutno obavlja funkciju glavnog akademskog oficira, na kojoj je bio pet godina. Falči je prethodno bio direktor srednje škole Proktor, pomoćnik direktora srednje škole Donovan i nastavnik socijalnih studija u srednjoj školi Donovan, srednjoj školi Proktor i srednjoj školi JFK.

"Kao dugogodišnji radnik Distrikta, gospodin Falči je stalno demonstrirao svoju sposobnost da vodi na svim nivoima i u raznim situacijama", rekao je predsednik Odbora za obrazovanje Džozef Hobika mlađi "Odbor je uveren da će visoko sposobni administratori i osoblje Gradskog školskog okruga Utica nastaviti da obezbeđuju našim učenicima da dostignu znanje, veštine i karakter neophodni da postanu produktivni članovi društva tokom ove tranzicije."

"Odbor za obrazovanje takođe upućuje iskrenu zahvalnost gospodinu Nolanu na službi i podršci Gradskom školskom okrugu Utika. Veze razvijene sa decom, porodicama i zaposlenima tokom njegovog boravka u Distriktu ostaće kamen temeljac koji ide napred."

 

O Gradskoj školskoj četvrti Utika

Gradski školski okrug Utica je okrug javnih škola koji opslužuje oko 9.500 učenika, posvećen pružanju visokokvalitetnih obrazovnih mogućnosti za sve učenike, obezbeđujući im da budu dobro pripremljeni za koledž, karijeru i život.

Kliknite ovde za kompletno saopštenje za javnost